Zbouri directe Budapesta New York & Chicago -by LOT

>>Zbouri directe Budapesta New York & Chicago -by LOT

Zbouri directe Budapesta New York & Chicago -by LOT

LOT Polish Airlines va zbura direct din Budapesta spre New York si Chicago

Nu mai putin de 6 zboruri saptamanale spre New York si Chicago vor fi lansate de catre LOT Polish Airlines incepand din luna Mai 2018, creând din nou o legatura directa cu USA dupa o pauza de 6 ani.
Compania poloneza va opera aceste zboruri cu unul dintre cele mai moderne avioane , American Boeing 787 Dreamliner.

In Mai 2018 prima aeronava LOT va decola din New York JFK la 11:55 spre Budapesta in zilele de LUNI, JOI, VINERI si DUMINICA, si din Chicago O’Hare la 11:35 in zilele de MARTI si SAMBATA.

LOT va zbura intre aceste destinatii pe tot parcursul anului. Pentru zborurile din luna mai 2018 biletele sunt deja puse in vanzare pe toate canalele, inclusiv www.lot.com.

LOT Boeing 787 poate transporta 252 pasageri in total, oferind 18 locuri business class, 21 locuri clasa premium economy si 213 locuri clasa economy. Cea mai lunga distanta pe care o poate acoperi acest avion este de 15700 kilometri , astfel incat destinatiile New York si Chicago sunt usor de atins fiind aflate la o distanta de aproximativ 7000 respectiv 7750 km.

LOT Polish Airlines este compania aeriana europeana cu cea mai rapida dezvoltare. Lansarea zborurilor catre si dinspre USA este un pas major facut de catre LOT, ȋmpreuna cu investitia facuta in compania aviatica estoniana Nordica. Zborurile de lunga distanta spre New York si Chicago sunt destinate nu numai locuitorilor Ungariei ci si rezidentilor din Austria de Est, Slovacia, partea de Vest a României si din alte tari din Balcani.
Se estimeaza ca 165000 de pasageri vor calatori intre Budapesta si New York respectiv Chicago in fiecare an.

sursa: www.bud.hu

2017-12-18T02:02:56+00:00
Transport persoane la aeroport si retur
Rezerva transfer