Tarife transfer aeroport

O calatorie sigura, la preturi accesibile, alaturi de Global Connexion

>Tarife transfer aeroport
Tarife transfer aeroport 2019-10-29T13:16:49+00:00
 • Timisoara-Budapesta SAU retur – 150 RON (daca se achita in EURO, tarif 35 €)/persoana
 • Timisoara-Budapesta SI retur  (dus-intors) – 280 RON (daca se achita in EURO, 60 €)/persoana *
  *Tariful pentru dus-intors se aplica pentru rezervari dus si intors, zboruri care nu au transport noaptea (intre orele 22-06) si plata integrala a tarifului de dus-intors la prima calatorie.
 • Copiii cu varsta de pana la 12 ani – 50% reducere**

**Pentru mai mult de 2 copii, tariful se va percepe fara reducere de la al treilea copil (doar primii 2 copii beneficiaza de reducere)
***Pentru grupuri minim 4 persoane adulte, va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata

   • Arad-Budapesta SAU retur – 130 RON (30€)/persoana (daca se achita in EURO, tarif 30 €)/persoana
   • Arad-Budapesta SI retur  (dus-intors) – 240 RON (daca se achita in EURO, 55 €)/persoana *
    * Tariful pentru dus-intors se aplica pentru rezervari dus si intors, zboruri care nu au transport noaptea (intre orele 22-06) si plata integrala a tarifului de dus-intors la prima calatorie.
   • Copiii cu varsta pana la 12 ani, tarif redus cu 50% **

   **Pentru mai mult de 2 copii, tariful se va percepe fara reducere incepand cu al treilea copil (doar primii 2 copii beneficiaza de reducere)
   ***Pentru grupuri minim 4 persoane adulte, va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata

   Pentru transport la/de la Resita, la tariful standard (35€) se mai adauga un tarif pentru transport Timisoara – Resita (sau retur) calculat pe kilometru parcurs . La fel si pentru alte destinatii: Deva, Lugoj, Caransebes etc.

   • Pentru transport din gara Keleti si port Mahart Budapesta se percepe un tarif suplimentar de 10 EUR.
   • Pentru transport din autogara Nepliget se percepe un tarif suplimentar de 5 EUR.
   • Pentru adrese mai indepartate din oras Budapesta, va rugam sa ne contactati telefonic pentru o cotatie de tarif.

   Pentru clientii care doresc sa calatoreasca singuri sau insotiti doar de persoane cunoscute, le putem oferi transferul de tip privat cu tariful de 120 euro;/masina (1-3 pasageri)**.
   Pentru 4 pasageri/masina mica tariful este 150 Euro. **

   Transport privat microbuz 8+1 locuri pe relatia Timisoara- Budapesta sau retur este 210 euro/microbuz iar pe relatia Budapesta-Arad sau retur este 190 €/microbuz.

   **Tarifele pentru transferurile de tip privat sunt valabile pentru transport pana in aeroport Budapesta si centrul orasului Budapesta (partea de EST a orasului, malul drept al Dunarii, numit si „Pesta”) dar pana in maxim 10 km distanta fata de aeroport.
   Pentru transport in centrul orasului Budapesta malul drept (Pesta) pe distante intre 10-20 km fata de aeroport Budapesta, se taxeaza in plus cu 10Euro/masina.
   Pentru transport in partea de VEST a orasului (malul stang al Dunarii, numit si „Buda”)si orice distante mai mari de 20 km fata de aeroport Budapesta se taxeaza suplimentar in functie de distanta fata de acesta.

   Avand in vedere multitudinea de zboruri care se opereaza pe aeroportul din Cluj-Napoca, pentru cei care isi rezerva biletele de avion cu plecare din Cluj-Napoca, le putem pune la dispozitie transport din Timisoara/Arad catre aeroportul din Cluj.

   doar pentru grupuri de minim 3 persoane/cursa

   • Timisoara-Belgrad sau retur 1 pana la 3 pasageri/auto – 90€ / auto
   • Timisoara-Belgrad sau retur, 4 pasageri/auto – 100€ / auto (masina mica) sau 120€ / auto (microbuz)
   • Timisoara-Belgrad sau retur, 5 pasageri/auto – 140€ / auto
   • Timisoara-Belgrad sau retur, 6 pasageri/auto – 150€ / auto
   • Timisoara-Belgrad sau retur, 7 pasageri/auto – 160€ / auto
   • Timisoara-Belgrad sau retur, 8 pasageri/auto – 170€ / auto
   • Pentru transport Arad-Belgrad sau retur se adauga un tarif suplimentar de 30€ / auto fata de tariful pentru Timisoara.
   • Aeroport Timisoara – oras Timisoara – 60 RON pentru maxim 2 adrese (pentru fiecare adresa in plus se taxeaza cu 10 RON); pentru noapte, tariful este 70 RON pentru maxim 2 adrese.
   • Aeroport Timisoara – zonele industriale din Timisoara (maxim o destinatie) – 70 RON; pentru noapte, tariful este 80 RON.
   • Aeroport Timisoara – Arad – 140 RON pentru maxim 2 adrese de preluare (pentru fiecare adresa in plus se taxeaza cu 10 RON)
   • Aeroport Timisoara – oras Timisoara – 100 RON/auto 8+1 locuri pentru maxim 4 adrese strict din orasul Timisoara (pentru fiecare adresa in plus se taxeaza cu 10 RON iar din localitati limitrofe Timisoarei cu 15 RON)
   • Aeroport Timisoara – Arad – 200 RON/auto 8+1 locuri pentru maxim 3 adrese de preluare strict din oras (pentru fiecare adresa in plus se taxeaza cu 10 RON iar din localitati limitrofe se taxeaza cu 15 RON)

   Modalitati de plata

   Plata se poate face numerar/cash direct la sofer sau aveti posibilitatea platii in avans a transportului prin transfer bancar pe baza de factura proforma. Ulterior platii dvs. se va emite factura fiscala. Daca transportul se va deconta de catre o firma si doriti sa vi se emita factura pe firma respectiva, va rugam sa ne transmiteti datele necesare facturarii cu cel putin 1 zi inaintea transportului rezervat.

   Transport persoane la aeroport si retur
   Rezerva transfer