Rezervare Transfer 2020-07-30T04:34:09+00:00

Rezervati acum transferul dumneavoastra catre/dinspre aeroport

Pasageri tur: Pasageri
1
0
0
+
-
+
-
+
-

12.06.2020
Vesti bune!  Dragi clienti, incepand cu data de 15.06.2020 putem relua cursele de la si spre aeroport Budapesta.

*****

Informatii actualizate 15.07.2020
https://www.facebook.com/GlobalConnexionTimisoara/

*****
30.06.2020 – Consiliul Europei a facut publica o lista cu 14 state dinafara UE care pot fi considerate sigure din punct de vedere al epidemiei de coronavirus si pentru care recomanda ridicarea restrictiilor de calatorie:

Algeria
Australia
Canada
Georgia
Japonia
Muntenegru
Maroc
Noua Zeelanda
Rwanda
Serbia
Coreea de Sud
Thailanda
Tunisia
Uruguay

*China-daca va confirma reciprocitatea masurii

Aceasta lista va fi reanalizata la fiecare 15 zile si reprezinta o recomandare a Consiliului, fiecare tara urmand sa ia o decizie referitoare la aceasta.

*****
29.06.2020 – Lista actualizata (intra in vigoare din 30.06.) a tarilor „verzi” pentru care nu se aplica regula izolarii pentru cetatenii care intra in Romania din acestea este urmatoarea: Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croatia, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta continentala, Germania (cu exceptia districtului Kreis Gutersloh ), Grecia, Irlanda, Islanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia, Slovenia, Ungaria.

*****

11.06.2020 a fost publicat actul oficial prin care este eliminata regula izolarii la domiciliu de 14 zile pentru persoanele care se intorc din tarile care au un numar mic de noi cazuri COVID19.
Aceste tari sunt: Ungaria, Germania, Austria, Elvetia, Grecia, Bulgaria, Norvegia, Islanda, Cipru, Malta,Croatia, Cehia, Slovacia, Slovenia, Letonia, Lituania, Liechtenstein.

Lista tarilor de mai sus va fi actualizata saptamanal.

*****
„In baza unor criterii de evaluare recomandate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi recomandate, de asemenea, de oficiile europene în acest sens, Institutul Naţional de Sănătate Publică va face o evaluare cu privire la riscurile de răspândire a infecţiilor cu coronavirus în mai multe ţări şi, în funcţie de rezultatul acestei evaluări, o parte dintre ţările care au un coeficient mai mic de 5 cazuri noi în medie în ultimele 14 zile la 1 milion de locuitori vor putea fi exceptate de la obligativitatea instituirii măsurii de carantină sau izolare la domiciliu pentru persoanele care vin din aceste ţări”.

*****

Rezervare online transport persoane catre aeroport Budapesta din Timisoara/ Arad & retur

Pentru rezervare transport la/ de la aeroport Budapesta aveti la dispozitie formularul online de mai sus.
Inainte de a face orice rezervare, va recomandam sa consultati paginile informatii utile si tarife.
Va rugam sa completati cu atentie toate campurile. Cele marcate cu steluta * sunt campuri obligatorii !
In situatia in care doriti sa anulati rezervarea dv online, va rugam sa ne anuntati telefonic sau pe email.

Pentru transport la sau de la aeroporturile din Timisoara, Belgrad, Viena, Cluj Napoca, puteti face rezervari doar telefonic sau prin email.

OBSERVATII IMPORTANTE:

*In situatia in care datele rezervarii au fost transmise gresit (zile diferite, date ale zborurilor gresite) nu ne asumam raspunderea pentru transportul dvs. Va rugam insistent sa verificati atat datele zborului/transportului cat si datele dv de contact transmise firmei.

*Firma nu va fi raspunzatoare pentru situatia in care pasagerii nu au numere de telefon valabile,  conectate in retele, conectate in roaming si pe care pot fi contactati de catre firma si de catre soferi in situatia in care aceastia nu pot fi gasiti pe aeroport sau la punctele de preluare. Raspunderea pentru aceste situatii este doar a pasagerilor.

*Daca firma va incerca sa contactaeze pasagerii cu o zi inaintea transportului si acestia nu pot fi contactati nici telefonic pe numerele de telefon comunicate firmei, nici pe email , rezervarea va fi anulata.

*Intarzierea la bagaje sau la control pasapoarte mai mult de o ora dupa aterizare fara ca pasagerii sa anunte firma despre aceste intarzieri atrag dupa sine anularea rezervarii; soferul nu va astepta pasageri care intarzie mai mult de o ora dupa aterizare fara ca firma sa fie anuntata de eventualele probleme intampinate de acestia.

*Firma de transport nu va fi raspunzatoare de intarzierile cauzate de catre companiile aeriene. Pasagerii trebuie sa comunice firmei de transport daca zborul lor este intarziat la decolare mai mult de jumatate de ora fata de ora programata. Daca pasagerii nu vor comunica firmei intarzierile zborurilor lor asa incat firma sa aiba timp la dispozitie sa reorganizeze transferurile (daca acest lucru mai este posibil), firma nu va fi raspunzatoare pentru aceste rezervari.
Rezervarile pe zboruri intarziate mai mult de o ora la aterizare si neanuntate de catre pasageri firmei de transport vor fi anulate.