Noi destinatii din aeroport Budapesta __toamna-iarna 2019/2020

>>Noi destinatii din aeroport Budapesta __toamna-iarna 2019/2020

Noi destinatii din aeroport Budapesta __toamna-iarna 2019/2020

Cea mai noua destinatie din Budapesta a fost adaugata de 2 companii low-cost Ryanair si Wizzair si este spre Odesa, Ucraina. Ruta va fi operata de 2 ori/saptamana de ambele companii. De anul viitor, din aprilie , Ryanair va opera si catre Lviv, un alt mare oras al Ucrainei.

O alta surpriza este Budapesta-Luxemburg, operata de catre Ryanair de 3 ori/saptamana, marti, joi si sambata. Luxemburg, singurul mare ducat care mai exista in lume este de fapt o tara mica, de doar 2586 km patrati, insa cu cel mai mare PIB pe cap de locuitor din Europa si unul din cele mai mari PIB-uri din lume. Se invecineaza cu Franta, Germania si Belgia, astfel incat de aici, din Luxemburg, se poate trece usor in toate aceste tari, spre alte destinatii.

Ryanair a adaugat de curand si alte rute : Budapesta-Goteborg (Suedia) de 2 ori/saptamana – marti si sambata, Budapesta-Catania (Sicilia, Italia), Budapesta-Porto (Portugalia), Budapesta-Poznan (Polonia) de 2 ori /saptamana, Budapesta-Bordeaux (Franta), Budapesta-Toulouse (Franta) de 2 ori/saptamana. Tot spre Franta exista si destinatia Marseille, de 2 ori/saptamana.

Alaturi de una dintre cele mai cautate rute catre Irlanda, Budapesta-Dublin , Ryanair zboara acum si spre o alta destinatie din sudul tarii si anume spre Cork, de 2 ori /saptamana – joi si duminica.

2019-11-27T13:06:45+00:00
Transport persoane la aeroport si retur
Rezerva transfer