Informatii utile

Informatii utile privind serviciile de transport si transfert aeroport

>Informatii utile
Informatii utile 2021-08-08T11:32:47+00:00

Dragi clienti,

Va rugam sa faceti rezervarile pentru transportul la locatia dorita prin intermediul formularului de rezervare, pe email sau telefonic cat mai curand posibil, cu cel putin 2 zile inaintea decolarii/aterizarii zborului dvs.

Rezervarile efectuate pe email, vor fi confirmate de catre noi printr-un email. Rezervarile efectuate online, vor fi confirmate automat de catre sistemul de rezervari. Daca doriti o confirmare scrisa, suplimentara, va rugam sa mentionati acest lucru in campul „Observatii”.

Nu ne asumam responsabilitatea pentru rezervarile facute de dvs direct la sofer.
Rezervarile se preiau telefonic pana la ora 20 la numerele: +40 743 986 865 / +40 744 474 792 / +40 755 124 585 /
si pana la ora 17 la numarul +40 356 103 007 /
pe email la office@global-cnx.ro sau prin intermediul formularului de rezervare transport.

OBSERVATII IMPORTANTE:

*In situatia in care datele rezervarii au fost transmise gresit (zile diferite, date ale zborurilor gresite) nu ne asumam raspunderea pentru transportul dvs. Va rugam insistent sa verificati atat datele zborului/transportului cat si datele dv de contact transmise firmei.

*Firma nu va fi raspunzatoare pentru situatia in care pasagerii nu au numere de telefon valabile,  conectate in retele, conectate in roaming si pe care pot fi contactati de catre firma si de catre soferi in situatia in care aceastia nu pot fi gasiti pe aeroport sau la punctele de preluare. Raspunderea pentru aceste situatii este doar a pasagerilor.

*Daca firma va incerca sa contactaeze pasagerii cu o zi inaintea transportului si acestia nu pot fi contactati nici telefonic pe numerele de telefon comunicate firmei, nici pe email , rezervarea va fi anulata.

Cu 1 zi inainte de data decolarii de pe aeroportul din Budapesta, veti fi anuntati telefonic (dupa-amiaza, dupa orele 15-16) care va fi ora preluarii dumneavoastra de la adresa.

In ziua plecarii, soferul va lua legatura cu dumneavoastra telefonic cu 10-15 min inainte de a ajunge la adresa sau la punctul de preluare stabilit (daca veniti din alte localitati).

La aterizarea pe aeroportul din Budapesta, dupa efectuarea formalitatilor vamale si preluarea bagajelor veti fi asteptat de conducatorul auto delegat din partea firmei noastre in sala de asteptare. Acesta va avea o pancarta cu numele dumneavoastra.

Daca nu va intalniti imediat cu soferul, trebuie sa asteptati sosirea acestuia in sala de asteptare (nu in exteriorul terminalului). Este posibil ca aceasta sa se afle pe un alt terminal asteptand alti pasageri care au aterizat inaintea dumneavoastra. Daca in 15-20 minute de cand ati ajuns in sala de asteptare nu va intalniti cu soferul, va rugam sa ne sunati la nr. +40 744 474 792 sau +40 743 986 865.

In situatia in care aveti probleme la bagaje si sunteti nevoiti sa intarziati mai mult de 1 ora, trebuie sa ne anuntati acest lucru fie telefonic, fie sa iesiti si sa il anuntati direct pe soferul care va asteapta. In caz contrar, vom considera anulata sosirea dumneavoastra.

Pentru pasagerii care calatoresc cu escale pe diferite aeroporturi si pierd legaturile catre aeroportul din Budapesta, este necesar sa ne anuntati acest lucru in timp util pentru a va putea reorganiza transportul.

Va rugam sa retineti faptul ca anularea zborului dumneavoastra sau anularea de catre dumneavoastra a rezervarii, pierderea unui zbor sau orice alta modificare aparuta in itinerariul calatoriei dumneavoastra, presupune sa anuntati acest lucru si firmei noastre in cel mai scurt timp. In caz contrar, va asumati plata serviciului de transport rezervat.

Plecarile si sosirile de la/la aeroportul din Budapesta se fac in functie de orele de decolare/aterizare ale curselor aeriere cu care dvs. plecati sau sositi.

Nu exista un orar fix pentru plecari/sosiri de la/la aeroport. Firma noastra nu functioneaza ca o firma de taxi ci tine cont si de preluarea altor pasageri care au plecarea sau sosirea la ore apropiate cu ora dvs. de plecare/sosire.

De aceea, poate exista o marja de 2 ore intre ora dvs. de aterizare/decolare si a celorlalti pasageri. Nu ne putem asuma respectarea acestei maxime durate de asteptare in situatii neprevazute cum ar fi intarzierea avioanelor sau intarzierea bagajelor pasagerilor pe care ii asteptam.

Daca vom constata ca unul sau mai multe zboruri asteptate vor intarzia mai mult de 1 ora, vom incerca sa reorganizam transportul in asa fel incat sa nu se prelungeasca prea mult timpul dv de asteptare.

In cazul in care nu doriti sa calatoriti cu alte persoane in masina, nu doriti sa asteptati preluarea altor pasageri dupa ora dumneavoastra de aterizare sau doriti sa plecati spre aeroport la ora preferata de dumneavoastra, va putem pune la dispozitie transferul de tip privat.

Transport persoane la aeroport si retur
Rezerva transfer