Inchiriere auto

Inchirieri auto pentru transport la aeroportul din Budapesta de la Timisoara sau Arad si retur.

>Inchiriere auto
Inchiriere auto 2017-12-18T01:08:18+00:00

Transfer / calatorii private pe rutele Timisoara / Arad / Budapesta si retur

Pentru calatorii private (pana la 3 pasageri) va putem oferi turisme marca Volkswagen Passat. Toate masinile oferite spre inchiriere sunt dotate cu aer conditionat/climatronic. Transferul privat (1-3 pasageri) la aeroportul din Budapesta spre Arad, Timisoara sau retur este de 120€/masina.

Transferul privat la/de la aeroportul din Budapesta de la/ catre Timisoara sau Arad cu microbuzul 8+1 locuri este de 210€/microbuz.

Inchiriere auto 8+1 locuri in limita a 200 km :

Va oferim servicii de inchiriere auto pe rutele Timisoara Budapesta si retur, Arad Budapesta si retur, in cele mai avantajoase conditii. Preturile practicate includ combustibilul si toate taxele, iar inchirierea autoturismelor este posibila doar cu soferul firmei Global Connexion. Autoturismele 8+1 locuri (microbuzele) pe care vi le punem la dispozitie fac parte din cea mai buna clasa a marcii Volkswagen, Caravelle T4 si Caravelle T5 First Class Comfort.

Pentru km parcursi in plus peste cei 200 km, se taxeaza cu 0.35 euro/km. Pentru trasee mai lungi, tariful se va negocia in functie de numarul km parcursi, perioada inchirierii, programul de transport, imobilizarea masinii (stationarea pe o perioada mai mare). Atunci cand este necesara, se va taxa si cazarea soferului.

  • tarif 100 €/masina maxim 10 ore
  • tarif 120 €/masina maxim 14 ore
  • tarif 140 €/masina maxim 18 ore
  • tarif 160 €/masina maxim 24 ore
Transport persoane la aeroport si retur
Rezerva transfer