Calatorii exotice – Thailanda sau Bali ?

>>Calatorii exotice – Thailanda sau Bali ?

Calatorii exotice – Thailanda sau Bali ?

Koh Phangan12.06.2020

Thailanda se numara printre destinatiile exotice preferata de catre turisti, in 2019 primind peste 40 milioane de turisti.  Thailanda a raporta un numar mic de cazuri COVID, pana acum 3000 de cazuri, insa guvernatorul pentru Turism din Thailanda a declarat ca cel mai devreme ar fi vorba de revenirea turistilor al al IV-lea trimestru al acestui an, iar accesul lor va fi permis cel mai probabil doar in anumite regiuni si doar turistilor din anumite tari. Celor carora li se va permite intrarea in Thailanda, vor putea alege pachete de lunga sedere in zone izolate cum ar fi Insulele indepartate din Koh Pha Ngan sau Koh Samui.

Momentan granitele Thailandei raman inchise, sunt interzise zborurile comerciale internationale pana pe 30 iunie, Aeroportul din Phuket fiind inchis.

Si Bali a reusit sa tina sub control focarul de coronavirus, raportand mai putin de 500 de cazuri. Insula indoneziana spera sa primeasca primii turisti in luna octombrie.

Prima destinatie care va permite accesul turistilor va fi Yogyakarta situata pe insula Java, urmata de insulele Riau (arhipelag cu peste 3000 de insule)

In acest moment, tuturor cetatenilor straini (cu exceptia diplomatilor si rezidentilor permanenti au interdictie in Indonezia. In acest moment nu se cunoaste daca Bali va aceepta turisti din tari puternic afectate de pandemia de coronavirus.

 

*sursa: www.mediafax.ro

 

2020-06-16T09:46:51+00:00
Transport persoane la aeroport si retur
Rezerva transfer