Budapesta-Toronto si retur cu SkyGreece

>>Budapesta-Toronto si retur cu SkyGreece

Budapesta-Toronto si retur cu SkyGreece

Aeroportul din Budapesta suplimenteaza zborurile către Toronto cu SkyGreece Airlines. Aeroportul din Budapesta nu se dezice de la creșterea continuă și progresul sporit, fapt pentru care incepand din 17 iunie 2015, lanseaza un nou traseu catre Toronto cu sprijinul SkyGreece Airlines.

Fosta companie maghiara Malev Airlines obisnuia sa ofere pana la sase zboruri pe săptămână în perioada de vară și trei în perioada de iarna pe ruta Toronto – Budapesta, dar au încetat activitatea în februarie 2012 prin dizolvarea companiei. Anuntul urmeaza nou link aerian transatlantic, care va oferi o legătură directă între Budapesta și orașele canadiene Montreal si Toronto. Avioanele Airbus A330 ale companiei aeriene canadiane vor rula o dată pe săptămână în timpul sezonului de vară.

SkyGreece Airlines va adăuga 548 de locuri pe săptămână pentru ruta Budapesta – Toronto. Cu ajutorul avioanelor Boeing 767-300, zborurile vor avea loc in zilele de joi si sambata. Anunțul noii conexiuni între Budapesta și Canada nu poate fi decat o dovada a cererii reale de schimb si relatii între cele două țări. Reprezentantii aeroportului din Budapesta declara ca sunt entuziasmati de aceasta rută directă a SkyGreece Airlines catre Toronto si ca astfel isi demonstreaza angajamentul pentru a consolida în mod constant conectivitatea și intampinarea nevoilor pasagerilor.

Programul de zbor va incepe cu plecare din Toronto Lester B. in 17 iunie la 16:45 si va ajunge in Budapesta a II-a zi dimineata la ora 08:00, urmand ca in zilele urmatoare plecarile din Toronto sa fie la 17:55 cu aterizare in Budapesta la ora locala 09:10 ( parcurs de 9h15’ ). Primul zbor din Budapesta spre Toronto va fi operat incepand cu 18 iunie la ora 15:00 si va ateriza in Toronto la ora locala 18:45 (parcurs de 9h45′).

2017-12-18T02:02:24+00:00
Transport persoane la aeroport si retur
Rezerva transfer