Budapesta-Beijing si retur cu Air China

>>Budapesta-Beijing si retur cu Air China

Budapesta-Beijing si retur cu Air China

Compania aeriana Air China ofera saptamanal patru zboruri pe ruta Beijing- Budapesta si retur
Air China a lansat patru zboruri saptamanale intre Budapesta si Beijing in luna mai a acestui an. Aceasta masura a venit in urma acordului la nivel de guvern cu privire la reluarea unei legaturi aeriene directe intre Ungaria si Republica Populara Chineza. Noul serviciu va functiona cu ajutorul unei aeronave de tip A330-200 Air China Airbus cu 30 de locuri la clasa business si 207 de locuri low-cost in zilele de luni, miercuri, vineri si duminica.

Programul va veni in intampinarea nevoilor pasagerilor atat pentru calatoriile de afaceri cat si pentru cele de agrement si turism.
Introducerea acestor 4 zboruri saptamanale este o masura cu atat mai laudabila, cu cat zborurile directe intre Budapesta si Beijing au fost oprite de Hainan Airlines in anul 2012, din cauza lipsei de conexiuni de transfer din Budapesta.

Reluarea zborurilor intre Ungaria si China a necesitat negocieri la nivel inalt intre guvernele celor doua tari, pentru a modifica acordul politic aerian maghiar, ” Deschiderea spre Est „.
Noul zbor este o veste de bun augur pentru cei interesati sa dezvolte noi oportunitati de afaceri, sa mentina legaturi familiale sau sa consolideze o noua pozitie in domeniul turismului.

Programul zborurilor

Air China a demarat deja de la inceputul lunii mai serviciile regulate pe ruta Budapesta – Beijing cu patru zboruri saptamanale dupa cum urmeaza:

13:00 plecare din Beijing (ora locala)– ajunge la ora 19:40 la BUDAPESTA (ora locala)

21:10 plecare din BUDAPESTA (ora locala) – ajunge a II-a la 12:40 la Beijing (ora locala)

2017-12-18T02:02:04+00:00
Transport persoane la aeroport si retur
Rezerva transfer